A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

УВАГА ВСІМ!

Дата: 18.03.2020 09:16
Кількість переглядів: 519

УКРАЇНА

Іванівська селищна рада

Іванівський селищний голова

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

«17» березня  2020 року                                                   №64/2020-СР

 

 

 

Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування,

розташованих на території Іванівської селищної ради, з метою

попередження розповсюдження захворюваності на гостру

респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указу Президента України від 13 березня 2020 року №87/2020 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 13 березня 2020 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки в умовах спалаху гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом  SARS-CoV-2», постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року №211 «Про запобігання поширенню на території України корона вірусу COVID-19», розпорядження голови Одеської обласної державної адміністрації від 18 лютого 2020 року №97-/од-2020 «Про заходи щодо запобігання занесенню і поширенню на території Одеської області гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом COVID-19», на виконання Протоколу позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іванівської селищної ради від 17 березня 2020 року №2, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію в населених пунктах Іванівської селищної ради, спричинену коронавірусом COVID-19, зобов’язую:

 

 

            1. 17 березня 2020 року тимчасово зупинити роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форм власності та підпорядкування, розташованих на території Іванівської селищної ради, до скасування обмежувальних заходів та особливого розпорядження селищного голови:

            - закладів освіти;

            - закладів культури;

            - дитячих, спортивних майданчиків та стадіонів;

            - закладів громадського харчування, побутового обслуговування, ринків, барів, кафе крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту;

            - інших закладів та установ (на розсуд та під особисту відповідальність керівника).

 

            2. Скасувати до особливого розпорядження селищного голови проведення особистого прийому громадян в Іванівській селищній раді.

Заяви та звернення приймаються виключно в електронній формі, за допомогою поштових засобів зв’язку, у телефонному режимі за телефонами: (254)     3-14-48, 3-14-52 або на електронну пошту – ivanivska.otg@gmail.com.

 Усі заходи та засідання колегіальних і дорадчих органів відмінити або проводити за винятком виключних випадків у разі гострої необхідності.

            Під час здійснення своєї діяльності, забезпечити неухильне дотримання санітарних епідемічних заходів та обов’язкове використання засобів індивідуального захисту всіма присутніми.

 

            3. Керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності та підпорядкування, а також інших суб’єктів підприємницької діяльності розташованих на території Іванівської селищної ради Іванівського району Одеської області:

            - допускати до своїх приміщень не більше 5 осіб одночасно;

            - вжити заходів щодо самоізоляції усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань.

 

            4. Попередити керівників підприємств, закладів, установ, організацій усіх форм власності та підпорядкування, а також інших суб’єктів підприємницької діяльності про персональну відповідальність невиконання цього розпорядження згідно з чинним законодавством України.

 

            5. В приміщеннях магазинів, незалежно від форм власності, біля терміналів, касових апаратів встановити попереджувальні знаки обмеження відстані 1,0 метр між покупцями у черзі. Допускати до обслуговування до 5 осіб.

 

  6. Заборонити  регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом у всіх видах сполучення (крім перевезення легковими автомобілями).

 

7. Мешканцям Іванівської селищної ради неухильно дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров»я України з приводу протидії поширенню коронавірусу COVID-19, максимально обмежити пересування в громадських місцях та між населеними пунктами без крайньої потреби.

 

8. Головному спеціалісту з питань комунікацій з громадськістю селищної ради (Чумаченко А.М.) забезпечити висвітлення даного розпорядження на офіційному веб-сайті Іванівської селищної ради, офіційній сторінці в мережі фейсбук.

 

9. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

Іванівський селищний голова                                                             В.І.Лобач

 

 

Фото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь