A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

 

 

 

Дата: від до Скинути

Соціальна реклама для отримання послуги єМалятко

єМалятко — комплексна послуга для батьків новонароджених. За однією заявою, поданою онлайн, можна зареєструвати народження дитини та отримати до 9-ти державних послуг від різних органів влади, потрібних при народженні дитини.

12:17 12.01.2021

ЗВЕРНЕННЯ Головного управління ДПС в Одеській області до платників, які сплачують податки у місцеві бюджетиЗВЕРНЕННЯ Головного управління ДПС в Одеській області до платників, які сплачують податки у місцеві бюджетиЗВЕРНЕННЯ Головного управління

Станом на 01.12.2020 по Одеській області загальна сума податкового боргу до місцевих бюджетів (без врахування боргу підприємств, які перебувають у процедурах банкрутства) складає 1 051,5 млн грн, в т.ч. по фізичних особах – 461,3 млн гривень.

11:41 31.12.2020

Чи безпечна ваша новорічна ялинка?

Незабаром Новорічні та Різдвяні свята, що принесуть до кожного будинку радість і надію, зміни на краще в житті. Щоб наслідки від пожежі нікому не затьмарили свята, необхідно дотримуватися певних вимог пожежної безпеки. Такі вимоги є і до новорічних ялинок, ялинкових прикрас та інших виробів, які використовуються під час святкування Нового Року і Різдва.

10:13 31.12.2020

Вільні творити майбутнє. День Гідносиі і Свободи

21-го листопада, в день Гідності та Свободи, ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступили на захист демократичних цінностей, відстояли національні інтереси і європейський вибір нашої держави.

11:44 21.11.2020

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ ГРОМАДИ!

УВАГА!!!!! 20 листопада поточного року на території Іванівської селищної ради об'єднаної територіальної громади з 14:00 до 14:30 буде проведено комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення із запуском електросирен та гучномовців у навчальних цілях. Просимо дотримуватися спокою.

11:50 20.11.2020

До уваги жителів Іванівської ОТГ

Зазвичай восени люди спалюють опале листя та сміття, в зв’язку з чим повітря в населених пунктах стає важким і гірким. Крім того в тліючому без доступу кисню листі виділяється бензопірен, який може викликати в людини ракові захворювання.

12:07 17.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь