A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

 

Дата: від до Скинути

Перевірка системи централізованого оповіщення населення

УВАГА!!!!! 16 вересня поточного року на території Іванівської селищної ради об'єднаної територіальної громади з 14:00 до 14:30 буде проведено комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення із запуском електросирен та гучномовців у навчальних цілях. Просимо дотримуватися спокою.

12:57 14.09.2020

Відзначення 75-ої річниці закінчення Другої світової війни

Сьогодні, 2 вересня 2020 року у світі відзначається 75-та річниця закінчення Другої світової війни. З метою вшанування пам’яті про перемогу над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років, про ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та жертв війни, працівники Іванівської селищної ради поклали квіти до пам’ятника Загиблим воїнам та вшанували їх величний подвиг хвилиною мовчання. Пам’ятати та шанувати – це священний обов’язок кожного громадянина України.

11:25 02.09.2020

Відкрита реєстрація на Всеукраїнський онлайн-марафон “ЖКГ-2020”  

Громадська рада при Міністерстві розвитку громад та територій Украіїни разом з партнерами запрошують усіх зацікавлених осіб взяти участь у Всеукраїнському онлайн-марафоні, присвяченому практичним питанням поточного функціонування та перспективам вдосконалення державної житлової політики у 2020 році.

10:14 01.09.2020

До відома жителів громади

Протокол № 22 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іванівської селищної ради від 21 серпня 2020 року

15:53 31.08.2020

До відома жителів громади

Протокол № 21 позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Іванівської селищної ради від 21 серпня 2020 року

16:32 21.08.2020

Департамент з питань виконання кримінальних покарань звертає увагу на важливість подальшого розвитку в Україні інституту Пробації

Напередодні розгляду Проекту Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо розвитку системи пробації, збільшення альтернатив позбавлення волі та створення умов для зниження рецидивної злочинності", звертаємо Вашу увагу на важливість подальшого розвитку в Україні інституту Пробації.

16:30 01.07.2020

Вітання селищного голови з Днем Конституції

Шавновні жителі Іванівської громади! Щиро вітаю вас з Днем Конституції України! 28 червня 1996 рік - цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства. Основний закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та  свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу, стабілізував правові норми та відносини. Нехай ця урочиста подія, що відкрила громадянам України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації, створила можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, спонукає до новаторських ідей та їх успішної раелізації. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, натхнення, сімейного затишку, стабільного благополуччя та успіхів у всіх добрих справах!

15:05 26.06.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь