A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

 

Дата: від до Скинути

Вітання селищного голови з Днем Конституції

Вітання селищного голови з Днем Конституції

Шавновні жителі Іванівської громади! Щиро вітаю вас з Днем Конституції України! 28 червня 1996 рік - цей день назавжди увійшов в новітню історію нашого суспільства. Основний закон нашої держави, гарантуючи громадянам загальновизнані права та  свободи, закріпив ідеали справедливості та рівності, які сповідують усі цивілізовані країни світу, стабілізував правові норми та відносини. Нехай ця урочиста подія, що відкрила громадянам України широкі перспективи для всебічного розвитку, особистісної самореалізації, створила можливості для утвердження національної свідомості народу, його консолідації на основі громадянського суспільства, спонукає до новаторських ідей та їх успішної раелізації. Бажаю вам міцного здоров'я, щастя, натхнення, сімейного затишку, стабільного благополуччя та успіхів у всіх добрих справах!

15:05 26.06.2020

Перевірка системи централізованого оповіщення населення

Перевірка системи централізованого оповіщення населення

УВАГА!!!!! 17 червня поточного року на території Іванівської селищної ради об'єднаної територіальної громади з 14:00 до 14:30 буде проведено комплексну перевірку територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення із запуском електросирен та гучномовців у навчальних цілях. Просимо дотримуватися спокою.

16:11 16.06.2020

Олімпійський екомодуль

Олімпійський екомодуль

Відповідно до листа Національного Олімпійського комітету України від 21.05.2020 № 320-НК Міжнародний олімпійський рух поширює загальнолюдські цінності, серед яких захист навколишнього середовища є одним з головних напрямків. Як показують останні події, що пов’язані пандемією коронавірусу COVID - 19, безпечне середовище є важливим фактором людського існування. Національний олімпійський комітет України також не стоїть осторонь і опікується питання екології. Через власні освітні проекти для дітей та молоді, за підтримки світових організацій та партнерів проводяться заходи, які направлені на захист екології. Протягом багатьох років вдалося впроваджувати проекти переможців екологічних конкурсів всеукраїнського заходу «Олімпійське лелеченя». П’ятий рік поспіль в усіх регіонах нашої держави проводиться проект OlympicLab, завдяки якому учні можуть познайомитися з олімпійцями, дізнатися про олімпійські цінності, як будувати кар’єру, дотримуватися тендерної рівності тощо. В минулому році до напрямків проекту було включено «Олімпійський екомодуль», який успішно реалізується регіональними відділеннями України за участі лісівників, екологів, олімпійців, волонтерів висвітлюючи молодому поколінню проблеми захисту навколишнього середовища, гасіння пожеж, подолання повеней, вирубки лісів, забруднення водного та повітряного простору, питання сміття тощо. Проект має свій логотип та отримав широку популярність серед молоді. Він надає можливість залучення до екологічних активностей широких верств населення та його здійснення відбувається із урахуванням вимог щодо епідеміологічної ситуації та з дотриманням умов карантину. Зокрема, заходи проекту можуть включати як практичну складову так і навчальну, що проводиться онлайн. Вказаний проект знайшов підтримку Комісії «Спорт та навколишнє середовище» НОК України, під час останього засідання якої, 20 травня 2020 року, було ініційовано старт екологічних заходів проекту з нагоди Міжнародного дня ОНН «Всесвітній день довкілля», який щорічно відзначається у всьому світі 5 червня.

12:12 16.06.2020

День Європи в Україні

День Європи в Україні

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях: свободи, демократії, поваги до прав людини, верховенства права, та враховує інтереси всіх учасників.Відправною точкою на шляху до започаткування відзначення Дня Європи вважається Декларація Шумана, оприлюднена 9 травня 1950 року. Цей історичний документ, направлений на об’єднання під єдиним керівництвом вугільних та сталеплавильних ресурсів низки європейських держав, насамперед Франції та Німеччини, заклав підґрунтя європейської інтеграції. 

11:57 20.05.2020

Звернення Одеської обласної енергопостачальної компанії ТОВ «ООЕК» до населення та підприємців

Звернення Одеської обласної енергопостачальної компанії ТОВ «ООЕК» до населення та підприємців

Шановні клієнти ТОВ «ООЕК»!  Вам відкрито доступ до усього світу. Безліч корисних речей доступно вам дистанційно, бо ми закуповуємо для вас електроенергію наперед. Спілкуйтесь з близькими, підтримуйте один одного, та будь ласка, вчасно сплачуйте за рахунком! Пам’ятайте, що це дуже важливо саме  зараз. Закликаємо вас провести реєстрацію на офіційному сайті ТОВ «ООЕК» https://ooek.od.ua/reg/

14:57 27.04.2020

МОЗ закликає #ЗалишайсяВдома

МОЗ закликає #ЗалишайсяВдома

Наразі коронавірус охопив майже увесь світ, кількість заражених уже перетнула позначку у 2 мільйони. У країнах, які запізно відреагували на поширення інфекції, майже ідентичні сценарії розвитку.  Початкова динаміка поширення коронавірусної хвороби в Україні схожа на динаміку в Іспанії. Поки немає вакцини, зупинити поширення COVID-19 неможливо. Але можливо суттєво його вповільнити та контролювати ситуацію, якщо кожен буде відповідально дотримуватися правил карантину.

11:52 16.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь