A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

 

Дата: від до Скинути

Розпочали роботи з наведенння санітарного порядку на території Баранівського кладовища

Розпочали роботи з наведенння санітарного порядку на території Баранівського кладовища

Сьогодні, 21 лютого, виконуючий обов'язки старости Кужельникова Н.В. організувала та спільно з депутатами Іванівської селищної ради Гаман Т.В. та Костенюк Н.В., членом виконавчого комітету Варбанцем В.В., працівниками Баранівської сільської ради та просто небайдужими жителями села розпочали роботи з наведенння санітарного порядку на території Баранівського кладовища. "Маю бажання, щоб люди, які прийдуть відвідати своїх близьких на поминальні дні, побачили тут реальні зміни в кращий бік" - зазначив Іванівський селищний голова Віктор Лобач, який також надасть жителям села на підмогу працівників комунального підприємства та служби благоустрою Іванівської селищної ради.

16:26 21.02.2020

День вшанування Героїв Небесної сотні

День вшанування Героїв Небесної сотні

Сьогодні, 20 лютого 2020 року, в День вшанування Героїв Небесної сотні, Іванівський селищний голова Віктор Лобач спільно з депутатами, членами виконавчого комітету, працівниками апарату Іванівської селищної ради вшанували пам'ять загиблих за честь, гідність та процвітання України під час Революції Гідності.

16:18 20.02.2020

Чергова апаратна нарада розпочалася з привітання

Чергова апаратна нарада розпочалася з привітання

Чергова апаратна нарада Іванівської селищної ради розпочалася з привітання з Днем народження начальника відділу, головного бухгалтера фінансово-господарського відділу Вигорницької Наталі Олексіївни. Також селищний голова Віктор Лобач від імені всього колективу привітав з успішним проходженням конкурсу на заміщення вакантної посади Бошкову Н.М., Чекаліну А.Ю., Попозоглову Ю.І. На апаратній нараді були підняті питання економічного, фінансового характеру, земельні, комунальні питання та щодо організації та проведення заходів у березні місяці. Стосовно кожного з питань головою селищної ради були надані відповідні доручення. По завершенню наради Віктор Іванович побажав усім присутнім гарного робочого тижня.

16:12 17.02.2020

3-я позачергова сесія VII скликання Іванівської селищної ради

3-я позачергова сесія VII скликання Іванівської селищної ради

Засідання 3-ї позачергової сесії VII скликання Іванівської селищної ради розпочалося з привітання депутатів-іменинників, які відзначили День народження в міжсесійний період. Всього в засіданні взяли участь 24 депутати. За багаторічну плідну працю та з нагоди ювілею голова селищної ради Віктор Лобач нагородив Почесною грамотою Димову Ірину Михайлівну. Далі за порядком денним депутати заслухали та обговорили ряд питань організаційного характеру, бюджетної сфери та землеустрою. В цілому засідання пройшло злагоджено та конструктивно, всі рішення прийняті депутатами одноголосно.

09:08 12.02.2020

На черговій апаратній нараді  розглянуті питання життєдіяльності громади.

На черговій апаратній нараді розглянуті питання життєдіяльності громади.

На черговій апаратній нараді Іванівської селищної ради під головуванням Іванівського селищного голови Віктора Лобача були розглянуті питання життєдіяльності громади. Так за порядком денним присутніми було заслухане питання щодо погодження підготовки та проведення земельних торгів з продажу прав оренди на земельні ділянки. На виконання наданих на минулих апаратних нарадах доручень голови, Дерев’янко О.І. проінформував про уточнення земель запасу (ріллі) по Білчанській та Баранівській сільським радам. Також В.І. Лобач зазначив, що з цієї середи 12 лютого, буде здійснено перший (пробний) виїзд соціального автобусу по маршруту Черняхівське – Жовте – Білка – Баранове – Іванівка; в четвер 13 лютого по маршруту Причепівка – Сухомлинове – Баранове – Іванівка, в п’ятницю 14 лютого – Шеметове – Блонське – Білка – Баранове – Іванівка. По завершенню наради Білоус Л.Л. - секретар Іванівської селищної ради - анонсувала засідання сесії селищної ради, яке відбудеться 12 лютого 2020 року.

17:52 10.02.2020

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради

Відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради

В зв’язку з надходженням великої кількості заяв та звернень від жителів громади сьогодні 10 лютого 2020 року відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради, яке розпочалося з привітання та нагородження Почесною грамотою Іванівської селищної ради Варбанця Володимира Васильовича з нагоди відзначення ним 70-річного ювілею. Загалом, за порядком денним виконкомом було позитивно розглянуто 16 заяв щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування загальною сумою 26 тис. грн. Під час засідання члени виконавчого комітету розглянули організаційні питання – затвердили Положення та посадові інструкції працівників виконавчого апарату селищної ради. Також розглянули та затвердили маршрути та графіки руху на перевезення пасажирів в межах громади соціальним автобусом. Голова виконавчого комітету селищної ради Віктор Лобач вніс пропозицію затвердити вартість надання громадянам необхідного переліку окремих видів ритуальних послуг, яку виконком підтримав одноголосно.

17:50 10.02.2020

Відреагували на колективну заяву щодо стихійної торгівлі

Відреагували на колективну заяву щодо стихійної торгівлі

Адміністративна комісія, склад якої був затверджений селищними депутатами на позачерговій сесії Іванівської селищної ради 24 січня, відреагувала на колективну заяву щодо стихійної торгівлі в селищі Іванівка по вулиці Центральна. Спільно з представником районного відділу поліції комісія здійснила перевірку та склала два протоколи про торгівлю в невстановлених для цього місцях. "До цього часу на стихійну торгівлю не достатньо звертали увагу, але сьогодні цю роботу розпочали та склали два відповідних протоколи.Всі повинні працювати в рівних умовах. В Іванівській громаді ми спільними зусиллями обов’язково наведемо порядок, хоча й дехто від цього давно відвик.", зазначив Іванівський селищний голова Віктор Лобач. Також на сесії депутатами було затверджено положення «Про благоустрій селищної ради» та надано право трьом посадовим особам складати адміністративні протоколи з цього питання, які розглядатиме вищезазначена комісія.

17:49 28.01.2020

Відбулося перше засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради

Відбулося перше засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради

Сьогодні відбулося перше засідання виконавчого комітету Іванівської селищної ради. Перед початком офіційної частини засідання, селищний голова Віктор Лобач привітав з ювілейним днем народження виконуючого обов’язки старости Бузинівської сільської ради Дерев’яка Олександра Івановича. Далі за порядком денним виконавчий комітет затвердив Регламент виконавчого комітету Іванівської селищної ради, затвердив склад адміністративної комісії при виконавчому комітеті Іванівської селищної ради, затвердив перелік об’єктів та видів робіт на яких будуть відбувати громадські роботи притягнуті до відповідальності порушники, встановив розмір плати за харчування дітей в закладах дошкільної освіти громади з 1 січня 2020 року та розглянув ряд інших питань. Також виконавчий комітет схвалив на розгляд сесії Іванівської селищної ради цільову програму соціального захисту населення Іванівської селищної ради на 2020-2022 роки, питання про затвердження ставок орендної плати на землю на 2020 рік та інші питання, які вже завтра будуть розглянуті селищними депутатами.

17:44 23.01.2020

Обстеження магазину м'ясо-молочної продукції в районному центрі

Обстеження магазину м'ясо-молочної продукції в районному центрі

Близько 2-х тижнів тому в смт Іванівка відкрився магазин з м’ясо-молочною продукцією. Сьогодні, на багаточисленні звернення жителів громади, голова селищної ради Віктор Лобач, спільно з начальником управління держпродспожисвпілки в Іванівському районі Ольгою Іщук, заступником селищного голови Віктором Хобтою, депутатом селищної ради Юрієм Лисенком та свідками, здійснили обстеження вищезазначеного магазину. Однак на прохання селищного голови продемонструвати документи щодо дозволу на реалізацію харчової продукції та щодо якості цієї продукції, продавець не змогла надати ніяких документів, в тому числі, навіть, власної медичної книжки. Тому, аби не допустити розповсюдження потенційно небезпечної продукції (якість і походження якої встановити так і не вдалося) серед населення, були викликані представники правоохоронних органів для вжиття заходів реагування в межах їхньої компетенції.

17:38 22.01.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь