A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 10.06.2020 13:01
Кількість переглядів: 558

Повідомляємо, що відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку», Іванівська селищна рада оприлюднює документ державного планування «Детального план території земельної ділянки орієнтовною площею 260,0 га в адміністративних межах Іванівської селищної ради Іванівського району Одеської області (за межами населеного пункту) для розміщення енергогенеруючого об’єкта»  на підставі розпорядження Іванівської районної державної адміністрації Одеської області від 06.04.2020 року №66/А-2020.

Головна мета дійсного детального плану території – уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини  території за межами населеного пункту; визначення її функціонального призначення та параметрів забудови з метою розміщення сонячної електростанції; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки; визначення містобудівних умов та обмежень у разі відсутності плану зонування; обґрунтування потреб формування нових земельних ділянок та визначення їх цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання; створення належних умов охорони і використання об’єктів культурної спадщини та об’єктів природно-заповідного фонду, інших об’єктів,  що підлягають охороні відповідно до законодавства.

Даний проєкт потрапляє під перелік стратегічних пріоритетних напрямків інноваційної діяльності, затверджених Верховною Радою України на період до 2030 року, а саме у частині нових та поновлювальних джерел енергії. Будівництво сонячних електростанцій, згідно Кіотського протоколу, сприятливо впливає на величину квоти для країн учасників даного протоколу.

Замовник документу державного планування та звіту про СЕО – Іванівська селищна рада (відповідно до п. 2 розпорядження Іванівської районної державної адміністрації Одеської області від 06 квітня 2020 року №66/А-2020, Іванівську селищну раду було визначено замовником детального плану території). Орган, який приймає рішення про затвердження документу державного планування, – Іванівська районна державна адміністрація Одеської області, виконавець документу державного планування та звіту про СЕО– ТОВ «ПБ Базис».

Процедура громадського обговорення з питання розгляду документу державного планування «Детального план території земельної ділянки орієнтовною площею 260,0 га в адміністративних межах Іванівської селищної ради Іванівського району Одеської області (за межами населеного пункту) для розміщення енергогенеруючого об’єкта» буде здійснена з 22 травня 2020 року по 20 червня 2020 року, відповідно до статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку».

Громадські слухання відбудуться 19 червня 2020 р. о 15.00 годині, за адресою Одеська область, с. Сухомлинове вул. Заливна №16 та о 16.00 годині за адресою Одеська область, с. Баранове вул. Центральна, 39

Громадськість у межах строку громадського обговорення має право подати замовнику в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку. Усі зауваження і пропозиції до проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником.

Пропозиції та зауваження подаються до Іванівської селищної ради, на адресу: 67204 Одеська область, Іванівський  район, смт. Іванівка, вул. Центральна, 93 корпус А, або на електронну адресу: ivanivska.otg@gmail.comЗа результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження і пропозиції або мотивовано їх відхиляє. Пропозиції і зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Строки подання зауважень та пропозицій – включно до 24.00 години 20.06.2020 року.

Ознайомитися з проєктом ДДП та звітом про СЕО  можна за адресою: Одеська область, Іванівський  район, смт. Іванівка, вул. Центральна, 93 корпус А, а також за посиланням: https://drive.google.com/file/d/1tBbGvw-N2NGiZbjv2o4fRKsYLvCOm1Ub/view

Відповідальний: Іванівська селищна рада, секретар Іванівської селищної ради  Білоус Л. Л.  тел. 0968722842; e-mail: bilouslili2014@gmail.com

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проєкту державного планування відсутня.

 

 

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь