A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Просимо звернути увагу

Дата: 17.06.2021 10:08
Кількість переглядів: 307

Шановні субєкти господарювання та роботодавці! Зверніть увагу на питання легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

 

Виконавчий комітет Іванівської селищної ради інформує про важливість дотримання трудового законодавства.  З 01.01.2021 року мінімальна заробітна плата становить 6000 гривень за виконану працівником місячну (годинну) норму праці. Згідно з Законом України «Про оплату праці» роботодавець не має права встановлювати розмір оплати за виконану місячну норму праці меншим за цей показник. Мінімальна заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов’язковою на усій території України для підприємств усіх форм власності та господарювання.

Тому, хочемо привернути увагу роботодавців та найманих працівників на питання легалізації праці  як запоруки гідного життя. Адже працівники, які погоджуються отримувати заробітну плату в «конвертах», стають заручниками самих себе, бо позбавляють себе соціальних виплат та гарантій. Значно втрачають у виплатах, внаслідок отримання тіньових зарплат, майбутні мами, оскільки розмір допомоги з вагітності і пологів безпосередньо залежить від розміру офіційної зарплати. До того ж, роботодавці мають памятати, що використання не задекларованої праці є грубим порушенням трудового законодавства, за яке доведеться нести відповідальність.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь