Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

МІНІСТР ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ РАЗОМ З ГОЛОВОЮ ОДЕСЬКОЇ ОДА ВІДВІДАЛИ ВІДРЕМОНТОВАНУ, В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО», ЛІКАРНЮ №10

Дата: 12.09.2021 13:18
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, перебуваючи з робочим візитом Одесі, разом з головою Одеської облдержадміністрації Сергієм Гриневецьким відвідав відремонтоване приймально-діагностичне відділення невідкладної допомоги міської клінічної лікарні №10, роботи в якому були проведені, в рамках програми Президента «Велике Будівництво», відповідно до міжнародних вимог щодо екстреної стаціонарної медичної допомоги.

Міністр переконався, що в рамках проекту Президента України «Велике будівництво», в лікарні №10 проведено капітальний ремонт з розширенням приміщень приймального відділення. Нове приймально-діагностичне відділення оснащене найсучаснішим обладнанням: за кошти держбюджету придбано комп'ютерний томограф Hitachi. Також в лікарню придбали монітори пацієнта, рентгенологічний апарат, ультразвукову систему, апарати ШВЛ. Очікується додаткова поставка ангіографу, магнітно-резонансного томографу та ендоскопічного обладнання. Окрім цього розроблено оптимальні клінічні маршрути ургентних пацієнтів і впроваджена система поділу потоків пацієнтів по трьох лініях: «червоний коридор» - ургентні пацієнти, «жовтий коридор» - невідкладні пацієнти, «зелений коридор» - пацієнти, які отримують планову (амбулаторну) медичну допомогу. Така система дозволяє впорядкувати і прискорити отримання медичної допомоги, як ургентними пацієнтами, так і тим хворим, які надходять в плановому порядку.

Оглянувши оновлене відділення екстреної медичної допомоги, Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, зазначив: «Лікарня зроблена за найвищими стандартами! Я переконався, що в ній створені умови, які мотивують медичних працівників приходити з радістю на роботу. Тут, без перебільшення, буде врятовано життя не одного одесита».

Капітальний ремонт приймального відділення на якісно новому рівні проведено в рамках програми Президента України «Велике будівництво». Обсяг фінансування на капремонт з державного бюджету склав 16 млн гривень, ще понад 40 млн гривень було виділено з міського бюджету Одеси.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь