A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

НА ОДЕЩИНІ, В РАМКАХ «ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА», РЕМОНТУЮТЬ ОДНУ З НАЙДОВШИХ ДОРІГ В ОБЛАСТІ

Дата: 01.09.2021 19:23
Кількість переглядів: 170

В рамках програми Президента України «Велике будівництво», в Одеській області, ремонтується дорога Р-33 Вінниця -Турбів – Гайсин – Балта – Велика Михайлівка – /М-16/.

«Наразі завершуємо ремонтні роботи на 15 кілометровій ділянці дороги від міста Подільськ через села Соболівка, Бочманівка та Ставрове (км 266 - км 281). Проїзну частину дороги вже відремонтовано та ведуться роботи зі встановлення дорожніх знаків та нанесення розмітки. Цього року ремонтуємо Р-33 на ділянках від 319 – 330 км, від міста Захарівки до села Соше – Острівське, наразі проводяться роботи з влаштування верхнього шару покриття та планування узбіччя. На ділянці від 330 – 344 км, від села Соше – Острівське до міста Велика Михайлівка, завершено роботи з влаштування верхнього шару покриття, ведуться роботи з встановлення дорожніх знаків та підготовчі роботи для нанесення розмітки, засів трав» - говорить начальник Служби автомобільних доріг в Одеській області Дмитро Рибалка.

Окрім цього, за його словами, завершились роботи від села Ангелінівка до села Розалівка км 369 - км 378, що межує з першою відремонтованою ділянкою дороги, яка з’єднує села Степанівку та Розалівку.

Нагадаємо, що торік ремонтні роботи тривали на 7 ділянках автомобільної дороги Р-33 загальною протяжністю 77 км. У 2021 році ремонтується 3 ділянки протяжністю 35 км., ще дві ділянки протяжністю 43 км – проєктують.

«Дорога Р-33 регіонального значення пролягає територією двох областей, бере свій початок у Вінницькій та закінчується в Одеській області, неподалік міжнародного пункту пропуску Кучурган на кордоні з Республікою Молдова. Її протяжність на території Одещини – 156,8 км. Завершити оновлення Р-33 в Одеській області планується у 2022 році» - додає голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

За словами, керівника Одеської області, програма Президента «Велике будівництво» — це масштабна розбудова якісної інфраструктури України! Це - не тільки школи, дитячі садки, центри екстреної медичної допомоги та стадіони. Це ще й якісні дороги як державного так і місцевого значення.

«Програма Президента «Велике Будівництво» набирає обертів, в тому числі і на Одещині. Це може відчути кожен з жителів регіону, у всіх районах та громадах області, де йде реалізація планів соціально-економічного та культурного розвитку» - сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

За амбітним планом «Укравтодору», в рамках програми Президента «Велике Будівництво», цьогоріч в Одеській області буде відремонтовано 174 км доріг державного значення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь