A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

НА АПАРАТНІЙ НАРАДІ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОБГОВОРИЛИ РЕЗУЛЬТАТИ ДІЯЛЬНОСТІ РЕГІОНАЛЬНОГО ВІДДІЛЕННЯ ФОНДУ ДЕРЖАВНОГО МАЙНА УКРАЇНИ

Дата: 08.12.2021 09:16
Кількість переглядів: 162

Голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький провів чергову апаратну робочу нараду ОДА, в ході якої, зокрема, було обговорено результати діяльності Регіонального відділення Фонду державного майна України (ФДМУ) за 2021 рік. Загальну характеристику ситуації у зазначеній сфері надав у своїй доповіді начальник Регіонального відділення ФДМУ по Одеській та Миколаївській областях Олександр Славський.

«Проаналізувавши відкриті дані з системи закупівель Prozorro ми встановили, що приватизація значних об?єктів в Одеській області не відбувалась щонайменше протягом останніх трьох років. За 2020-й рік від приватизації до бюджету Одеської області надійшло лише 5 мільйонів гривень, протягом цього року (станом на 1 грудня) надійшло вже 235 мільйонів гривень, і до кінця поточного року ми очікуємо оплату ще за три великі об?єкти: недобудовані корпуси заводу «Оріон» по вулиці Житомирській, 6 (понад 21 мільйону гривень), приміщення Державного підприємства «Чорноморський експертно-технічний центр Держпраці» по вулиці Тираспольській, 12 (12 мільйонів гривень) та приміщення Державного підприємства «Ремонтно-будівельна дільниця «Агрос» по вулиці Михайлівській, 13 (9 мільйонів гривень). Також 21-го та 24-го грудня мають бути проведені два значних аукціони з викупу приміщень Державного підприємства «Одеський спеціальний науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут» (вулиця Івана Франка) та Державного підприємства «Одеський науково-дослідний інститут телевізійної техніки» (вулиця Мечникова, 132). На наступний рік заплановано проведення торгів з викупу будівель Приватного акціонерного товариства «Одеський завод шампанських вин» (Французький бульвар, 36) та інфраструктурних об’єктів Білгород-Дністровського морського торгівельного порту», – зазначив Олександр Славський.

Окремим джерелом фінансових надходжень від реалізації державного майна є орендна плата, загальний обсяг якої за поточний рік склав по Одеській області 310 мільйонів гривень, що перевищує результати минулих років. При цьому найбільшу орендну плату надають банки, мобільні оператори та отримувачі портових послуг.

Керівник Регіонального відділення Фонду держмайна відзначив, що на разі найбільші фінансові надходження отримано від здавання в оренду складів Державного підприємства «Морський торговельний порт «Чорноморськ», складів «Червоні пакгаузи» Державного підприємства «Одеський морський торговельний порт» та бази відпочинку у селі Фонтанка.

На завершення доповіді Олександр Славський представив кадрову структуру очолюваного ним підрозділу: «Наразі штатний розклад працівників Регіонального відділу Фонду державного майна України в Одеській та Миколаївській областях налічує 82 особи, включаючи 14 вакансій, зокрема, за напрямками оренди, управління державним майном, приватизації, оцінки, юридичного супроводу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь