A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Тема безбар’єрності звучить у світі і є не просто трендом, який підхопила Україна, а необхідністю, бо йдеться про права людей, рівність незалежно від соціального статусу, етнічного походження, ментальної чи фізичної інвалідності.

Дата: 17.01.2022 17:18
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Про безбар’єрність говорять різними мовами, навіть мовою фотографії – емоційною, зворушливою, певною мірою безкомпромісною.

Влітку цього року в рамках міжнародної арт-події Photo Kyiv 2021 фотографи з різних країн світу показали безбар’єрність через свої об’єктиви. Виставка «Не|видиме життя», експонована тоді просто неба у Національний заповідник «Софія Київська», розповідала про історії різних людей. Без жодної емоції жалю, а лише через усвідомленість, що кожен з нас живе в несхожих обставинах і має унікальний бекграунд.

Зараз виставка експонується в Міжнародному аеропорту «Бориспіль» – одній з наших головних точок входу в світ. Раді, що «Не|видиме життя» було тут протягом новорічних та різдвяних свят  У цей період, традиційно, зростає пасажиропотік і можливість побачити безбар’єрність на фото потенційно отримали понад 140 тисяч осіб, які перебували у зоні вильоту терміналу D.

 Якщо будете в «Борисполі» найближчими днями – заходьте, виставка триває до 17 січня. На вас чекатимуть фотопроєкти Мері Беррідж, Марінки Масеус, Гуідо Клумпе, Романа Закревського, Олексія Товпиги та Олександра Чекменьова.

Коли невидиме стає видимим – це завжди ознака змін. Коли приймають різноманіття і розуміють потребу у створенні комфортного для усіх простору – це ознака нової суспільної норми.

Проєкт реалізовано в межах ініціативи першої леді Олена Зеленська «Без бар’єрів», за підтримки Міністерство інфраструктури України, у співпраці з Міжнародний аеропорт "Бориспіль", PHOTO KYIV, Безбар'єрність.

#bezbariernist #безбарєрність #barrierfree


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь