A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Агенція регіонального розвитку Одеської області

Дата: 01.02.2022 15:16
Кількість переглядів: 118

Залучення іноземних інвестицій в територіальні громади Одеської області.

Агенція разом із Департамент інвестицій, міжнародного співробітництва і туризму Одеської ОДА та представниками IT-компанії HYS Enterprise презентували громадам нову інвестиційну платформу ProUkraine.

«Проєкт ProUkraine — є доказом, що Одеській регіон активно бере участь у цифровій трансформації держави. Ми забезпечуємо внутрішнього і зовнішнього інвестора, а також жителей регіону відкритими даними. Ми готові до відкритого і, найголовніше, до швидкого та зручного діалогу для кожної зі сторін», — зауважила Тетяна Берлім, керівниця Інвестиційний Офіс АРР.

 Платформа ProUkraine — це сайт та інвестиційна інтерактивна карта, де представлені тизери громад, що містять загальну інформацію про флагманські інвестиційні проєкти і включають в себе: місце реалізації проєкту, його економічні показники, переваги та соціально економічний ефект, а також механізми співробітництва у рамках їх реалізації. Все це розроблено згідно зі стратегією розвитку Одеської області на 2021-2027 роки та даними від територіальних громад. Також на сайті можна знайти загальну інформацію про регіон і профільні актуальні новини.

«Сьогодні кожна громада повинна мати стратегію розвитку території, бо це, як мінімум, показує комплексний підхід для підвищення соціально-економічних показників, допомагає знайти коректний напрям розвитку тощо», — додала Тетяна Берлім, керівниця Інвестиційного офісу Агенції.

Розробкою сайту та інтерактивної карти ProUkraine займається IT-компанія HYS Enterprise, яка розташована в Одесі. Поки що ресурси працюють у тестовому режимі і матимуть англомовну, а також арабську версії перекладу. Наразі ми вдосконалюємо функціонал та інформативну частину платформи і відшліфовуємо кожну інвестиційну пропозицію від громади. На платформі вже представлено більше половини проєктів, всього їх має бути 91.

«Флагманські інвестиційні проєкти — це “серце” громад для інвесторів. Але функціонал сайту та інтерактивної карти не зациклюватиметься тільки на цих проєктах. У майбутньому ми будемо доповнювати платформу інвестиційними паспортами громад. Для того, аби привести інвестора до конкретної громади, нам потрібно більше детальної інформації, яка ширше розкриватиме весь інвестиційний потенціал місцевості. Також ми плануємо створити особисті кабінети на сайті для кожної громади, інвесторів і бізнесу, де всі зможуть спілкуватися та колаборувати», — зазначив Олександр Батрін, проєктний менеджер ProUkraine.

Ознайомитись з сайтом можна за посиланням  https://proukraine.com.ua/

 Щодо ролі Департаменту у цьому проєкті та подальшого просування інвестиційного продукту Одеського регіону за кордоном, можна детальніше дізнатися на сторінці голови Наглядової ради АРР Роман Григоришин


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь