A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

УВАГА!!! В ОДЕСІ ТА ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ ВВОДИТЬСЯ КОМЕНДАНТСЬКА ГОДИНА З 26 ЛЮТОГО 19:00 ДО 06:00

Дата: 28.02.2022 10:00
Кількість переглядів: 173

 

 

Відповідно до частини 1 статті 8 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» Начальник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Гриневецький, на вимогу командувача Оперативного командування «Південь», своїм Розпорядженням запроваджує на території Одеської області комендантську годину з 26 лютого 19:00 до 06:00.

Заборонено перебування людей у зазначені години на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток і посвідчень.

Здійснювати перевірку документів у осіб, а в разі потреби проводити огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян, за винятком обмежень, встановлених Конституцією України.

УВАГА!!!

Заборонено 27 лютого 2022 року рух транспортних засобів на території Одеської області, крім служб екстреної медичної допомоги, транспортним засобам спеціалізованого призначення, які виконують невідкладне службове завдання, за умови ввімкнення спеціальних світлових сигнальних пристроїв та автомобілів, рух яких дозволено за спеціальними перепустками.

Головному управлінню Національної поліції в Одеській області та Південному територіальному управлінню військової служби правопорядку забезпечити контроль за дотриманням зазначених вимог на території Одеської області.

Дане розпорядження набуває чинності з 26 лютого 2022 року.

Визнати таким, що втратило чинність розпорядження Одеської обласної військової адміністрації №1-А/2022 від 24.02.2022 року.

Виконання розпорядження контролюватиме особисто Начальник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Гриневецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь