A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Україна працює

Дата: 06.06.2022 09:25
Кількість переглядів: 128

Головне управління Держпраці в Одеській області повідомляє, що Державною службою України з питань праці головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації  процесу виробництва з метою збереження та зміцнення економіки України.

В межах проекту всім роботодавцям і працівникам, що мають потребу і виявили бажання, фахівцями Держпраці в межах компетенції надається необхідна фахова консультаційна допомога з широкого спектру питань, зокрема, трудових відносин, безпеки праці, надання адміністративних послуг тощо.

Зазначена робота отримала позитивну оцінку та показала потребу зі сторони роботодавців та працівників у такій підтримці.

Наразі, Держпраці розширена сфера реалізації цього проекту з метою підтримки бізнесу та попередження порушення прав працівників під час дії воєнного стану шляхом охоплення всіх категорій суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність на території України та мають потребу в отриманні відповідної консультативної допомоги.

З метою формування позитивного іміджу Держпраці з акцентом на консультаційну функцію та забезпечення належного виконання завдань, визначених Положенням про Державну службу України з питань праці, а також промотування нового порталу Держпраці для підтримки роботодавців і працівників в умовах воєнного стану (pratsia.in.ua),  починаючи з 30 травня 2022 року розпочалось проведення інформаційної кампанії «Україна працює!».

Проведення даної кампанії проходить з використанням візуальних матеріалів, розроблених за сприянням проекту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь