A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Перший Заступник Голови Верховної Ради України Олександр Корнієнко:

Дата: 14.06.2022 09:25
Кількість переглядів: 106

Возможно, это изображение текст «РАДА РАДа РОБОЧА РОБОЧВЗИти ВизитИ Украйна Румуния 14 червня Мальта 15 червня талия 16 червня»

«Починаю коротке концентроване відрядження до Румунії, Мальти та Італії. 3 дні — 3 країни, звичайно, план амбітний. У минулі часи такі візити готувались місяцями і тривали по кілька днів. Та зараз, коли щодня ми втрачаємо життя наших воїнів і мирних мешканців, а ворог і не думає зупинятися — не маємо часу на довгі розкачки.

У рамках парламентської дипломатії, спробую донести до колег — очільників парламентів, депутатів, представників виконавчої влади і громадського суспільства — наші основні позиції. Україна потребує військової, економічної та дипломатичної допомоги. Терміново і у необхідних обсягах. Зброя, санкції, фінансування нашого бюджету, допомога тимчасово переміщеним українцям у цих країнах, гуманітарна допомога Україні.

Ключова тема нинішніх днів — кандидатство в ЄС, будемо говорити з партнерами, звичайно, і про це. Україна заслуговує на цей статус і ми готові послідовно продовжувати реформувати країну відповідно до європейських стандартів.?

Паралельно продовжується велике відрядження Голови Верховної Ради України Ruslan Stefanchuk, паралелльно дипломатична активність у Києві Олена Кондратюк, у США вирушила делегація на чолі з Давидом Арахамією, готується до літньоі сесії наша делегація у ПАРЄ Maria Mezentseva. У рамках дипломатичної стратегії Президента Володимира Зеленського та нашого дипкорпусу, разом працюємо на максимальну підтримку Украіни».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь