A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

 Дедалі більше українців надають перевагу отриманню правових консультацій та роз’яснень телефоном або через онлайн-сервіси системи з надання безоплатної правової допомоги.

Дата: 28.06.2022 12:23
Кількість переглядів: 151

БПД Курс на дистанційне консультування.jpg

Враховуючи зростання попиту саме на телефонні консультації, постало питання – як далі розвивати єдиний контактний центр системи БПД.
 
 Дзвінок до контактного центру системи БПД 0 800 213 103 в умовах воєнного стану для громадян України став швидким і простим способом отримати правову інформацію та підтримку.
 
  «З 24 лютого 2022 року, коли росія вдерлася на територію нашої держави, юристи контактного центру системи з надання безоплатної правової допомоги за номером 0 800 213 103 опрацювали понад 80 тис. дзвінків станом на 15 червня . Це у 1,5 раза більше, ніж торік», – розповіла начальниця управління забезпечення доступу до правової допомоги Координаційного центру з надання правової допомоги Наталія Марчук.
 
 Зважаючи на значне збільшення дзвінків, до двох постійних команд консультантів регіональних центрів з надання БВПД у Чернівецькій та Сумській областях долучилися їхні колеги з інших регіонів України. Для юристів, які консультують клієнтів за номером 0 800 213 103, проводиться навчання з розвитку навичок комунікації, зокрема, телефоном. Консультанти дізнаються про важливі правила та рекомендації у комунікації, які допомагають їм просто і лаконічно донести клієнтам складні юридичні речі.
 
 Детальніше читайте на нашому сайті: https://bit.ly/3OqjOZZ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь