Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського засновано міжнародну платформу "UNITED 24" метою якої є об'єднання зусиль міжнародних партнерів, донорів та благодійників для підтримки України у повоєнному відновленні.

Дата: 29.06.2022 11:38
Кількість переглядів: 194

United24 - The initiative of the President of Ukraine

Відповідний указ про заснування національного бренду “UNITED 24” вже підписав Володимир Зеленський. Згідно з указом, серед іншого, Кабінет Міністрів України має: забезпечити проведення інформаційної кампанії в Україні та за кордоном для просування мети, інструментів та концепції національного бренду “UNITED 24”, а також розповсюдження відповідної інформації під час міжнародних зустрічей та контактів; запровадити у рамках національної платформи “UNITED 24” “єдине вікно” для пожертвувань від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами, як: допомога Збройним силам України; гуманітарна, медична допомога та допомога дітям; відновлення інфраструктури; цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь