A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко з робочим візитом відвідав Болградський район. Керівник області перш за все перевірив готовність закладів освіти до початку нового навчального року.

Дата: 15.08.2022 14:14
Кількість переглядів: 132

«Побувавши у двох школах, в Болграді та Кубейській громаді, відзначу, що в цих закладах освіти поки що не підготовлені укриття для безпечного перебування там дітей» - наголосив Максим Марченко.

Начальник Одеської ОВА дав доручення провести всі необхідні роботи якісно і завершити їх своєчасно та зазначив, що батьки матимуть виключне право вибору формату навчання для своїх дітей.

Також в селі Кубей Максим Марченко провів зустріч із мешканцями села, представниками керівництва громади і депутатами місцевих рад.

«У ході нашої розмови виплило дуже багато проблемних питань щодо водокористування, виділення та розпаювання землі, виплати фермерами своєчасної орендної плати за користування паями. Але це не повний перелік тих проблемних питань, які необхідно вирішити у цій, та багатьох інших громадах області. Для їх усунення, в Кубейській громаді, буде створена спеціальна робоча група. Про результати її роботи та усіх, хто створює ці проблеми в Болградському районі я обов’язково повідомлю» - сказав Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь