A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з американським громадським діячем та благодійником Джоном Кахельманом.

Дата: 03.10.2022 11:33
Кількість переглядів: 180

Фото без опису

«Українська місія Міжнародної організації «Життєві ресурси» надає різноманітні види благодійної допомоги - від спорядження військовослужбовцям до медичного обладнання лікарням. Починаючи з лютого 2022 року ми розширили свою допомогу на всі регіони України. За останні півроку Українська місія вже надала понад 700 контейнерів різноманітної гуманітарної допомоги для ряду громад та благодійних організацій, i продовжує допомагати Україні. Готовий розглянути ваші пропозиції щодо тих потреб, які гостро стоять в Одеському регіоні» - наголосив Джон Кахельман.

Максим Марченко в свою чергу подякував йому за вже надану допомогу і розповів про виклики, які стоять перед Одещиною напередодні зимового періоду та про потреби. Він наголосив на тому, що на території області знайшли прихисток сотні тисяч ВПО. Тому Начальник Одеської ОВА відзначив, що на разі головним є питання забезпечення підрозділів ЗСУ зимовим одягом, підтримка роботи комунальних підприємств, що забезпечують тепло, водо- та енергопостачання в області та допомога внутрішньо-переміщеним особам і ефективна робота медичних установ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь