A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Додатком «Дія» вже користується більше ніж 17 мільйонів українців. І сьогодні, цей мобільний застосунок та вебпортал, розроблений Міністерством цифрової трансформації України, став своєрідним цифровим брендом нашої держави.

Дата: 11.10.2022 12:20
Кількість переглядів: 94

Із запровадженням додатку "Дія" розпочалось поступове, але ефективне реформування сфери надання державних послуг, спрощення бюрократичних процедур та усунення будь яких корупційних ризиків.

А головне, зазначає заступник Начальника Одеської обласної військової адміністрації Костянтин Гой, окрім зручного та ефективного обслуговування громадян, в перспективі "Дія" має об’єднати всі державні послуги на одній платформі.

"Наразі користувачі Дії можуть отримати понад 80 видів послуг.

"Дія" надає можливість завдяки впровадженню інноваційних безкоштовних електронних сервісів компаніям, як державного, так і приватного секторів, покращити іміджеву складову та поліпшити обслуговування свої клієнтів", - зазначає заступник Начальника Одеської ОВА.

Дія напрацювала та продовжує удосконалювати низку рішень для сфери освіти, медицини, ЦНАПів, рітейлу/e-commerce, комунальних послуг, нерухомості та готельного бізнесу.

Завдяки активній співпраці центральної та регіональної влади мешканці та гості на усій території Одеської області мають можливість користуватися зручними електронними сервісами шерингу цифрових копій документів з "Дії" при отриманні низки послуг в освітніх, медичних та комунальних установах.

Регіональна команда впровадження "Дії" продовжує активну роботу в даному напрямку та вже найближчим часом планується підключити та налаштувати відповідні електронні сервіси у всій мережі готелів та хостелів, а також у роботі рітейлу одеського регіону.

Спеціалісти зазначають, що надважливо, аби усі компанії регіону, які працюють з фізичними особами, і це потребує укладення угод з використанням документів, що посвідчують особу, налаштували зазначений електронний сервіс, адже це надає можливість значно прискорити процес взаємодії та підвищити якість обслуговування.

"Користування сервісами "Дії" - це тренд сучасності та запорука успішного розвитку. Саме тому рекомендую кожному, хто ще не користується додатком" Дія", як найшвидше встановити та долучитися до команди його активних користувачів» - наголосив Костянтин Гой.

Більш детальна інформація щодо роботи з цифровими документами за різними напрямками та сферами у файлі за посиланням: https://oda.od.gov.ua/kilkist-korystuvachiv-dodatku-diya.../


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь