A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

В умовах дії правового режиму воєнного стану одним із пріоритетних напрямів діяльності Уряду і органів регіональної влади є створення сприятливих умов для ведення бізнесу, що є запорукою економічної перемоги над ворогом.

Дата: 19.10.2022 09:32
Кількість переглядів: 107

«До таких заходів відноситься, зокрема і неухильне додержання органами публічної влади процедури, передбаченої Законом України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» для прийняття регуляторних актів, якими регламентується діяльність суб'єктів господарювання на місцевому рівні» - зазначає заступник Начальника Одеської ОВА Дмитро Радулов.

Роз'яснення Державна регуляторна служба України щодо особливостей прийняття проєктів регуляторних актів органами влади в умовах воєнного стану, розміщені на офіційному вебсайті http://www.drs.gov.ua у рубриці «Регуляторна політика» (підрубрика «Роз'яснення»). А у разі виникнення спірних питань, пов'язаних з дотриманням процедури прийняття регуляторних актів, можна звернутись безпосередньо до фахівців відділу проведення експертизи проєктів місцевого самоврядування Департаменту державної регуляторної політики та дерегуляції ДРС України, що вказані на офіційному вебсайті http://www.drs.gov.ua y рубриці «Контакти».

«Додержання вимог Закону забезпечить правову основу для здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності на місцевому рівні, що створить максимально зручні умови для ведення бізнесу, допоможе підприємцям відновити роботу, призупинену через бойові дії та зберегти робочі місця» - додає Дмитро Радулов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь