A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів робочу зустрічі з Надзвичайним і Повноважним Послом Франції в Україні Етьєном де Понсеном.

Дата: 20.10.2022 10:06
Кількість переглядів: 84

Під час зустрічі обговорили безпекову та гуманітарну ситуацію в регіоні.

«Французькі 155 мм самохідні артилерійські установки «Caesar» вражають важливі об’єкти нашого противника та допомагають звільняти територію України від російських загарбників. Надане країнами-партнерами озброєння в руках українських захисників – потужна і ефективна сила, яка дозволила нам знизити наступальні дії агресора. Тому хочу дякуємо Вам та керівництву Франції за рішення щодо постачання Україні додаткових систем далекобійної артилерії. Нам потрібні додаткові засоби, які допоможуть зупинити ракетні удари та обстріли мирних міст і сіл Одещини», – сказав Начальник Одеської ОВА.

В розмові з Максимом Марченком Етьєн де Понсен наголосив, що він особисто і французи захоплюються потужним незламним українським духом воїнів ЗСУ та протистоянням всього народу агресії з боку російських окупантів. Посол Франції висловив підтримку Україні та наголосив на подальшій консолідації зусиль у забезпеченні відсічі збройної агресії рф.

«Хочу запевнити, що ми продовжимо фінансову, військову та гуманітарну підтримку. Франція готова допомагати Україні й надалі», – сказав Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь