Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

КОМУНАЛЬНІ МЕДЗАКЛАДИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ІНТЕГРУВАЛИСЯ З «ДІЄЮ»

Дата: 07.11.2022 11:48
Кількість переглядів: 313

Фото без опису

Цифрова трансформація України неможлива без участі кожного з мешканця Одеської області. Відтепер в усіх комунальних закладах охорони здоровʼя регіону є «Дія.QR».

«Це означає, що можна не робити ксерокопії документів, а передати медзакладу цифрові копії через Дію. Шеринг документів у закладах охорони здоровʼя нашої області — це не тільки вимога сучасності та економія часу для пацієнтів і відвідувачів лікарень, а й економія коштів на папір, принтер, зберігання й утилізацію паперових копій для медичного закладу» - говорить директор Департаменту охорони здоров’я Одеської ОВА Наталія Одарій-Захар’єва.

Найчастіше документи потрібні, щоб укласти декларацію з сімейним лікарем або зареєструватись у системі при першому зверненні до закладу охорони здоров’я.

«Механізм дуже простий: заходите в Дію → натискаєте на сканер QR-кодів у правому верхньому кутку → відскановуєте QR, який надасть вам працівник → підтверджуєте передачу копій у застосунку → натискаєте «відправити» і ваш електронний лист з цифровими копіями летить на пошту медзакладу» - додає Начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Одеської ОВА Станіслав Ніколайчук.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь