A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Американська організація «Global Empowerment Missio» (GEM), яка підтримує місії в 40 країнах світу, всіх 50 штатах США і територіях, включаючи Карибський басейн, передала Одеській області 5 генераторів та велику партію продовольчих наборів.

Дата: 14.11.2022 14:33
Кількість переглядів: 92

Фото без опису

Продовольчі набори від Global Empowerment Missio відразу направили до пункту роздачі гуманітарної допомоги в Приморському районі Одеси. А генератори підуть на забезпечення роботи пунктів обігріву, що будуть організовані в області.

«Мета діяльності організації – допомагати людям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, військових конфліктів та інших глобальних трагедій людства. За останній місяць ворог знищив близько 40% об’єктів української енергетичної інфраструктури. Тому підтримка цього сектору наразі вкрай важлива, враховуючи зимовий період і труднощі, з якими можуть зіткнутися громади по всій Україні. То ж хочу подякувати за співпрацю місії GEM в Україні та роботу в Одеському регіоні зокрема. Це не перша надана допомога нашому регіону. Команда Global Empowerment Missio вже відновила декілька будинків у Сергіївці і взагалі дуже активно нам допомагає», - зазначив під час робочої зустрічі заступник Начальника Одеської ОВА Роман Григоришин.

З керівником української філії Global Empowerment Missio Андрієм Негричем Роман Григоришин обговорив план наступних дій та посилення співпраці між місією та Одеською обласною військовою адміністрацією.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь