A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з Генеральним консулом Грецької Республіки в Одесі Дімітріосом Дохтсісом.

Дата: 27.01.2023 12:30
Кількість переглядів: 65

Максим Марченко подякував Дімітріосу Дохтсісу за підтримку, яку Греція надає Одеській області та Україні у боротьбі з агресором. І наголосив, що одним з найголовніших питань на сьогодні залишається відновлення енергетичної інфраструктури, яка постраждала через постійні ракетні обстріли російських окупантів.

Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі висловив надію, що програма Грецького Уряду з підтримки Україні здійснюватиметься у повному обсязі, що дозволить наблизити перемогу українського народу.

«Ми переконані, що вже сьогодні потрібно обговорювати питання повоєнного відновлення та реконструкції зруйнованих об’єктів, а Грецька Республіка, зі свого боку, зацікавлена в допомозі Україні, особливо - Одещині», - зазначив Дімітріос Дохтсіс.

Також Генеральний консул Грецької Республіки в Одесі наголосив, що найближчим часом буде проведено конференцію з Афінами у режимі відеозв’язку з представниками влади, банківського сектору та бізнесу Греції, де будуть обговорюватись важливі питання щодо фінансової підтримки та грецьких інвестицій в Україну. Окрім цього, Дімітріос Дохтсіс висловив підтримку щодо заявки України на право проведення Всесвітньої виставки EXPO 2030 в Одесі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь