A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

За результатами роботи у 2022 році, міграційна служба Одеської області видала найбільшу кількість біометричних паспортів і до місцевого бюджету перераховано більше 129 мільйонів гривень.

Дата: 03.02.2023 15:20
Кількість переглядів: 65

«Такий показник в нашій роботі, який є кращим серед інших областей та вищим ніж у попередні роки, досягнуто завдяки сприянню Одеської обласної військової адміністрації у відкритті максимально можливої кількості вікон для прийому документів громадян по всій області Ми працюємо 7 днів на тиждень по 12-16 годин. Одеська міграційна служба приймає не тільки жителів Одеси та області, а й обслуговувала повністю Миколаївську прифронтову область та Херсонську. Окрім цього наші спеціалісти приймали величезну кількість вимушених переселенців, які відновлювали документи, хтось оформлював їх вперше, а інші - шукали прихисток, як в нашій області, так і закордоном» - розповідає Начальник Міграційної служби Одеської області Олена Погребняк.

Також для забезпечення безперервного процесу оформлення документів, в періоди відключення електроенергії, за сприяння Одеської ОВА головне управління Державної міграційної служби України в Одеській області отримало потужний генератор.

«Це дало змогу не тільки забезпечив безперебійну роботу, а й організувати Пункт Незламності в приміщенні міграційної служби, яким користуються не тільки одесити, а й велика кількість ВПО, які звертаються до міграційної служби» - додає Олена Погребняк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь