A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

КОЖЕН ЗАХИСНИК, ХТО ЗАРАЗ НА ПЕРЕДОВІЙ ПРОХОДИТЬ СЛУЖБУ В МОТОСТРІЛКОВИХ, ДЕСАНТНО-ШТУРМОВИХ БАТАЛЬЙОНАХ Є, БЕЗ ПЕРЕБІЛЬШЕННЯ, ГЕРОЄМ.

Дата: 03.02.2023 15:21
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Це вони в окопах, в день і вночі, відбивають атаки ворога, саме їх найбільше обстрілює ворожа артилерія, гради та міномети, це вони ходять в контратаки, а ще борються з холодом, дощем та снігом.

Зараз важко всім захисникам, але мабуть, найважче саме їм і бойових втрат найбільше несуть саме вони – наші піхотинці і десантники.

ЩОБ ХОЧ ТРОХИ ЇМ ДОПОМОГТИ ПРАЦІВНИКИ ВСІХ ВІДДІЛІВ, УПРАВЛІННЯ І СЛУЖБ ГРОМАДИ Лілія Білоус, Татьяна Штыкова, Igor Zvanchuk, Оксана Лобова, Света Светлана, Наталия Бошкова, Анжела Чекаліна, Неонила Неонила, Олег Черненко, Юрій Лисенко, Наталя Вигорницька, Анна Ивановна Карпишина, Ольга Бабенчук, Олена Хілінська, Наталія Вовкович, Дмитро Сергієвський, Дерев'янко Олександр, Юлия Попозоглова ПЕРЕДАЛИ СВІЙ ОДНОДЕННИЙ ЗАРОБІТОК І НА ЗІБРАНІ КОШТИ ПРИДБАЛИ ДЛЯ ОДНОГО З МОНОСТРІЛЕЦЬКИХ БАТАЛЬЙОНІВ (110 ОМБР 68 ОКРЕМИЙ СТРІЛЕЦЬКИЙ БАТАЛЬЙОН) - ТЕПЛОВІЗОР HIKMICRO LYNX PRO LH25, МЕДИКАМЕНТИ, УСТІЛКИ, ТЕПЛІ НОСКИ, ВОЛОГІ СЕРВЕТКИ, ТЕРМОБІЛИЗНУ, СПАЛЬНІ МІШКИ ТА ТАГАНОК, ДЕ СЛУЖИТЬ БАГАТО НАШИХ ЗЕМЛЯКІВ ЛЮДВІГА СЕРГІЙ, АРТЬОМЕНКО ЮРІЙ, БЕЗПАЛИЙ СЕРГІЙ, СОЛОМІЄВІЧ СЕРГІЙ, КОВАЛЕНКО ВІТАЛІЙ ТА ІНШІ.

СЬОГОДНІ УСЕ ПРИДБАНЕ ВІДПРАВИЛИ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ.

Дякую за допомогу БФ «Пульс Іванівщина» БО «БФ «ПУЛЬС ІВАНІВЩИНИ»», Алёна Лобач, Снежана Авжи, Маргарита Варварчук у вигляді військових флісок та розгрузки, а також захиснику Віталію Лисенку Виталий Лысенко за окопні свічки, які також відправили на передову.

ДОБРОЇ ВАМ ДОЛІ, ШАНОВНІ ЗАХИСНИКИ, РАЗОМ БУДЕМО НАБЛИЖАТИ ПЕРЕМОГУ І В ПОДАЛЬШОМУ ПРАЦІВНИКИ ІВАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ГРОМАДИ ВНОСИТИМУТЬ СВІЙ МАЛЕНЬКИЙ ВКЛАД, ЩОБ ВАМ БУЛО ЛЕГШЕ ЗАРАЗ БИТИ ВОРОГА ТА ЗВІЛЬНЯТИ НАШУ ЗЕМЛЮ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь