A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Все залежить від людей.

Дата: 10.02.2023 10:50
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Ми можемо зробити безбар'єрні міста та громади, закуповувати низкопольный транспорт та приймати лише ті будівлі, що відповідають нормам ДБН щодо доступності. Але якщо цінності безбар'єрності не будуть розділяти люди, це не спрацює.

Тому дуже важливо, щоб люди розуміли, що таке безбар'єрність, яка допомога насправді потрібна людям з інвалідністю та як надавати її коректно та з повагою, не ображаючи та не принижуючи людину, як спілкуватися з ними та взаємодіяти, виконуючи свої професійні обов'язки.

І саме з цією метою Міністерство інфраструктури України проводить системне навчання працівників транспортно-дорожньої інфраструктури.

Окрім регулярного проведення тренінгів, вони створили розділ на сайті, де вже розмістили посібник «Організація та реалізація процесу надання фізичного супроводу та допомоги на транспорті пасажирам з інвалідністю» та кілька корисних відео.

Він запланований як методичні рекомендації для працівників транспортно-дорожньої інфраструктури, але насправді всім без виключення буде корисно ознайомитись з ним. Посилання на цей розділ ви знайдете в коментарях.

На картинці до допису зображені фрагменти фото людей, що йдуть з тростиною через дорогу, людини на кріслі колісному, літака та поїзду в значку геопозиціонування на фоні дорожного полотна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь