A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Рік тому, коли жорсткий загарбник спробував знищити свободу та незалежність нашої держави, Україна зробила сміливий історичний крок.

Дата: 28.02.2023 10:25
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

 Боронячи свою незалежність і європейські цінності та засади, на 5-й день повномасштабної війни Україна офіційно подала заявку на членство в ЄС.

 Підписаний Президентом України Володимиром Зеленським, Премʼєр-міністром України Денисом Шмигалем та Головою Верховної Ради України Русланом Стефанчуком документ дав початок інтенсивному порядку денному у відносинах України та ЄС на шляху до повноправного членства.

 «Це рішення було на часі як ніколи, ми розуміли, що заявка на членство в ЄС є питанням виживання нашої країни. Ми, як нація, неодноразово доводили, що наш європейський вибір є остаточним, українці продовжують боротися за майбутнє Європи, за успішну Україну в складі Європейського Союзу. Сторона ЄС почула нас – вже наприкінці червня минулого року ми отримали статус-кандидата», – згадує Віцепремʼєрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина.

Офіс Президента України Кабінет Міністрів України Верховна Рада України Урядовий офіс координації європейської та євроатлантичної інтеграції Комітет Верховної Ради України з питань інтеграції України до ЄС European Union in Ukraine Офіс реформ Кабінету Міністрів України Mission of Ukraine to the EU


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь