Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні Начальник Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко провів зустріч з засновником та президентом неурядової організації Global Empowerment Mission Майклом Каппоні.

Дата: 07.03.2023 10:09
Кількість переглядів: 54

Фото без опису

Після ракетного обстрілу селища Сергіївки Майкл Каппоні запропонував допомогу для Одещини і його фонд дуже оперативно відновив вікна у дитячому садочку, ліцеї та лікарні в селищі Сергіївка, які були пошкоджені в наслідок ракетного удару. А також взимку передав партію продовольчих наборів та 5 генераторів.

І сьогодні Одеська область отримала від «Global Empowerment Mission» чергову партію гуманітарною допомоги - 30 генераторів.

«Мета діяльності моєї організації – допомагати людям, які постраждали внаслідок стихійного лиха, військових конфліктів та інших глобальних трагедій людства. Тому підтримка Одеської області для мене наразі вкрай важлива. Ми готові допомагати і в подальшому» - наголосив Майкл Каппоні.

«Хочу подякувати за співпрацю місії GEM в Україні та роботу в Одеському регіоні зокрема. Генератори, які ми отримали від наших американських партнерів, будуть передані військовим та розподілені між об’єктами критичної та соціальної інфраструктури» - зазначив Начальник Одеської ОВА Максим Марченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь