Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні учасники обласної олімпіади з трудового навчання передали Одеській обласній військовій адміністрації речі, які виготовляли для військових в рамках проходження конкурсних завдань.

Дата: 07.03.2023 10:13
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

Діти самі проявили ініціативу і вирішили долучитися до наближення нашої перемоги таким чином. Олімпіада з трудового навчання є складною в порівнянні з іншими предметами. Учасники повинні продемонструвати не тільки теоретичні знання, а й практичні навички роботи з інструментами й обладнанням, уміти розрахувати матеріали та час, бути мобільними, гідно представити свою роботу журі.

"Раніше, у мирні часи, це були вироби з металу та деревини - дощечки для нарізання овочів, дівчатка шили іграшки. З початком повномасштабного вторгнення наші діти швидко подорослішали і використовують найменші можливості, щоб підтримати ЗСУ: плетуть маскувальні сітки, виготовляють окопні свічки, печуть печиво і проводять благодійні ярмарки. Вони - активні учасники усіх акцій! Наразі 45 учасників олімпіади розробляли та виготовляли проєктні роботи: «Туристична мініпічка» для розігрівання та приготування їжі в польових умовах», «Сумка - органайзер (рюкзак) для польової пічки», «Оберіг для Захисника». Всі роботи, разом з побажаннями від дітей Одещини, передані представникам ОВА, для подальшої відправки на фронт нашим Звхисникам", - наголосив директор Департаменту освіти і науки Олександр Лончак.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь