Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

 ДО УВАГИ ЕКСПОРТООРІЄНТОВАНИХ ПІДПРИЄМСТВ ОДЕЩИНИ!

Дата: 27.03.2023 11:38
Кількість переглядів: 59

Фото без опису

Наш регіон від початку повномасштабної війни демонструє незламність і стійкість, якою всі щиро захоплюються. Зокрема, ваш бізнес, який примудряється у надзвичайно складних умовах знаходити сили і способи не тільки продовжувати працювати і допомагати фронту, але й розширювати ринки збуту і зав'язувати нові контакти.

29 березня у приміщенні Wall Street Conferent Hall (провулок Віце-Адмірала Жукова, 14) о 10:00 ви зможете дізнатися, як їм це вдається, з перших вуст, а також отримати докладну інформацію від Експортно-кредитного агентства (ЕКА) про доступні можливості та перспективи розвитку експортного фінансування під час одноіменного воркшопа.

Ініціативу підтримують Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» спільно з Одеською обласною державною адміністрацією, Одеською обласною радою та Агенцією регіонального розвитку Одеської області.

Ви побачите презентацію актуальних інструментів фінансової підтримки експортної діяльності бізнесу, які діють в умовах воєнного стану, від ЕКА, почуєте представників банків-партнерів ЕКА - Ощадбанку, Укрексімбанку, Укргазбанку, Приватбанку та Кредобанку, які у партнерстві з ПрАТ "Експортно-кредитне агентство" вже надають підприємцям пільгове кредитування на виконання експортних контрактів, а також дізнаєтеся про досвід ваших колег, які вже скористалися програмою підтримки експортерів.

Після закінчення воркшопу його учасники можуть отримати індивідуальні консультації щодо продуктів передекспортної фінансової підтримки.

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/d49DwYWRTpfPywmJ7 до 14:00 год. 27 березня 2023 року

Програма заходу надійде на електронну адресу, вказану під час реєстрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь