Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

І-й заступник голови Одеської ОДА Борис Волошенков взяв участь у селекторній нараді щодо реалізації в Одеській, Запорізькій, Миколаївській і Херсонській областях, проектів швидкого відновлення України, яка пройшла під головуванням Прем’єр-міністра Де

Дата: 27.03.2023 11:46
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Як відзначив Глава Уряду, закон про компенсаційні механізми підписаний Президентом України і набуде чинності через 2 місяці. За цей час громади мають активно наповнити Державний реєстр зруйнованого майна.

«Треба активніше працювати в тих громадах, де вже є можливість наповнювати реєстр й готувати проектну документацію, щоб швидко та ефективно розпочати відновлення, і щоб люди отримали розуміння щодо відшкодування за житло», — підкреслив Денис Шмигаль.

Прем’єр-міністр також наголосив на необхідності прискорити відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури (зокрема розпочинати підготовку до наступного опалювального сезону), критичної, соціальної та транспортної інфраструктури.

Денис Шмигаль також закликав керівників областей, за підтримки Мінінфраструктури, обмінюватися досвідом співпраці між регіонами та міжнародними партнерами у сфері відновлення.

Очільник Уряду заслухав інформацію від І-го заступника голови Одеської ОДА Бориса Волошенкова щодо стану будівництва фортифікаційних споруд, розміщення ВПО та роботи пунктів незламності.

Також учасники наради заслухали інформацію від міністерств про стан забезпечення Одеської області доступом до електроенергії, освітніх, медичних і соціальних послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь