Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

В Україні стартував Міжнародний Саміт міст та регіонів. Захід проходить за ініціативи Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Дата: 21.04.2023 12:32
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

Сьогодні, у другий день Саміту начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш, голова районної ради Віталій Мосійчук та голови всіх територіальних громад Березівського району долучились до онлайн засідання Міжнародного Саміту Міст та Регіонів. В цьому масштабному заході беруть участь більше 120 представників іноземних держав з усього світу, голови асоціацій міст та регіонів, представники Конгресу Ради Європи та голови українських громад і регіонів. Учасниками саміту обговорюється реінтеграція українських територій, подолання гуманітарних викликів, відновлення життєдіяльності громад. Також досліджується питання розмінування та інноваційного розвитку територій.

По завершенню Саміту міст та регіонів начальником Березівської РВА Віталієм Лабушем буде проводитись робоча нарада з головами територіальних громад району. Розглядатимуться нагальні заходи з соціального захисту, медичного обслуговування, забезпечення внутрішньо переміщених осіб, наповнення бюджету, роботи аграрного сектору, екології, водопостачання, забезпечення законності і правопорядку та інші.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь