Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Сьогодні на Одещині, за підтримки та організації Одеської обласної військової адміністрації, відбувся обласний освітній форум "Шкільне харчування: зміни та виклики сьогодення" у рамках реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на

Дата: 24.07.2023 10:37
Кількість переглядів: 57

Фото без опису

Учасники форуму - представники МОН України, координатори впровадження Стратегії реформ шкільного харчування, голова Національної асоціації громадського харчування, профільні заступники очільників районних військових адміністрацій, голови сільських, селищних, міських рад, керівники органів управління освітою територіальних громад, керівники закладів загальної середньої освіти та професійної (професійно-технічної) освіти Одещини.

Перед початком практичної частини зустрічі з відеовітанням до присутніх звернулася ініціатор реформи, Перша леді України Олена Зеленська.

Відкрив роботу форуму начальник Одеської ОВА Олег Кіпер:

"Питання формування безпечного освітнього середовища, організації здорового та якісного харчування вихованців та школярів закладів освіти мене, як очільника області, турбують з перших днів на посаді. Щоб і далі впроваджувати реформу та розкрити трудовий потенціал людей із найвіддаленіших куточків Одеської області ініціював такі кулінарні хаби на півночі та на півдні регіону. Все це є можливим в контексті реформи шкільного харчування, ініційованої Першою леді Оленою Зеленською. Зараз нам допомагає світ. Тож навіть під час повномасштабної збройної агресії проти України реформування системи шкільного харчування є цілком можливим, що ми й демонструємо. Вдячні Першій леді та міжнародним партнерам за підтримку однієї з найважливіших ідей – турботу про здоров’я маленьких українців!" - зазначив у своєму виступі Олег Кіпер.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь