Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Школярі Одещини відпочиватимуть в Угорщині

Дата: 28.08.2023 15:12
Кількість переглядів: 39

Фото без опису

За ініціативи Одеської обласної військової адміністрації, в межах продовження співпраці Закарпатської обласної військової адміністрації та Генерального консульства Угорщини, 50 школярів Одещини у супроводі дорослих вирушили на відпочинок до Угорщини. Це дітки із сімей, які втратили батьків на війні, батьки яких наразі захищають територіальну цілісність України, малозабезпечених та інших пільгових категорій. У таборі відпочинку за кордоном вони набиратимуться сил та отримають багато позитивних вражень. Такі поїздки дають можливість не тільки дізнатися багато цікавого, а й знайти нових друзів. Це чудова нагода поспілкуватися з однолітками "офлайн", а цього дітям зараз так бракує. На юних мешканців Одещини чекає насичена програма відпочинку. Для них підготували цікаві розваги, екскурсії, знайомство з місцевою культурою і традиціями, інтелектуальні конкурси, спортивні змагання та багато іншого.

Дякуємо нашим партнерам за можливість в умовах війни відволікати українських дітей від негативного впливу та дарувати їм радісні миті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь