Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Одещину відвідав видатний американський громадський діяч, благодійник, директор української місії Міжнародної організації «Життєві ресурси» Джон Кахельман

Дата: 09.10.2023 11:13
Кількість переглядів: 27

Фото без опису

За участю заступників голови Одеської ОВА Сергія Кропиви та Дмитра Радулова відбулась зустріч з видатним американським громадським діячем, благодійником, директором української місії Міжнародної організації «Життєві ресурси» Джоном Кахельманом.

В ході зустрічі сторони обговорили нагальні потреби Одеської області в різних напрямках, окреслили подальші кроки співпраці.

Слід зазначити, що візит Джона Кахельмана до Одещини пов'язаний з передачею гуманітарної допомоги нашому регіону, а саме: медикаменти, обладнання та прилади для реабілітації, а також продукти харчування, одяг, засоби гігієни, та в першу чергу з’ясувати яка ще допомога потрібна в цей нелегкий для всієї країни час.

Під час зустрічі пан Джон зазначив, що разом з американськими медиками розробляє програму реабілітації українських військових, яка буде включати фізичну, соціальну, сімейну та психологічну реабілітацію. Адже українські військові, які пройшли через жахіття війни, потребують не лише медичної, а й психологічної допомоги і соціальної адаптації.

Благодійник висловив глибоку підтримку українському народові і військовим. Зазначив, що разом з американською спільнотою буде продовжувати надавати підтримку нашій державі і Одеській області, зокрема. Тим самим, якнайшвидше наближати перемогу України в цій загарбницькій і несправедливій війні.

Керівництво Одеської ОВА висловлює щиру подяку нашим американським друзям за підтримку і допомогу, яку вони надають Україні у цей важкий воєнний період.

Спільними зусиллями наближаємо нашу Перемогу!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь