Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

В Одесі відбудуться семінари з обговорення основ ветеранської політики та результатів загальнонаціонального опитування ветеранів, членів їх родин, членів родин загиблих, ветеранських громадських організацій

Дата: 23.10.2023 09:35
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

Міжнародна організація з міграції (МОМ) у рамках проекту «Шлях Стійкості» за фінансування Федерального Міністерства закордонних справ Німеччини та за результатами загальнонаціонального опитування ветеранів, проведеного у 24 областях України та м. Києві, анонсує обговорення з представниками громад, профільних міністерств, ветеранських центрів, послуг ветеранського співтовариства на регіональному та національному рівнях.

 До обговорення буде представлено аналітичний звіт з різних аспектів соціальної реінтеграції ветеранів, з особливим акцентом на інклюзивності, виявлені фізичні та інші бар'єри та перешкоди на шляху соціальної реінтеграції, та ролі, які відіграють і можуть відігравати організації ветеранів у сприянні реінтеграції ветеранів сімей у процесі підтримки повернення у громадянське життя, а також підтримки членів сімей загиблих, зокрема шляхом розвитку інклюзивності.

Семінари також слугуватимуть майданчиком для презентації основ ветеранської політики в Україні та концепції відповідного проєкту Закону України про основні засади державної ветеранської політики.

Місце та дата проведення: м. Одеса– 02.11.2023 року.

 Реєстрація за посиланням: https://ee.kobo.iom.int/x/Pe01Jd1N


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь