Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

19-20 жовтня представники Одеської обласної державної адміністрації взяли участь Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0.

Дата: 23.10.2023 09:40
Кількість переглядів: 113

Фото без опису

У роботі Digital Forum: Дієвий ЦНАП 4.0 взяли участь заступник голови Одеської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Сергій Кропива, тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту цифрового розвитку, інформаційної політики і кіберзахисту ОДА Іван Тимошенко та начальник відділу адміністративних послуг та цифрової взаємодії Департаменту Дар’я Джуган.

Під час заходу представники та представниці Мінцифри й інших міністерств, Європейського Союзу, Програми розвитку ООН в Україні, обласних військових адміністрацій та центрів надання адміністративних послуг обговорили стан та перспективи інноваційного розвитку державного сервісу.

Серед головних питань Форуму - підтримка розвитку мережі центрів надання адміністративних послуг, поширення позитивного досвіду щодо створення центрів, запровадження цифрових інструментів, а також налагодження співпраці та взаємодії між учасниками процесу надання адмінпослуг для забезпечення безбарʼєрного доступу до якісного державного сервісу в кожній громаді.

Особливу увагу було приділено надзвичайно актуальній в сучасних умовах темі формування та реалізації державної політики у сфері соціального захисту ветеранів та членів їх родин, зокрема функціонуванню адмінсервісу “Ветеран” у ЦНАП.

Представники Одеського та Таїрівського ЦНАПів отримали навички надання адміністративних послуг, використання інноваційних технологій в практичній діяльності та запровадження цифрових інструментів в ЦНАП для автоматизації процесів надання та підвищення якості послуг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь