Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

ВШАНОВУЄМО ГЕРОЇЧНІ ДЕСАНТНО-ШТУРМОВІ ВІЙСЬКА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 21.11.2023 17:42
Кількість переглядів: 56

Фото без опису

Професійне свято високомобільних родів військ було встановлено в Україні в 1999, проте День десантно-штурмових військ відзначається з 2017 року, і ця нова назва цілком відповідає їх призначенню в умовах сучасних бойових дій. Цей день було встановлено в пам’ять десантників, які загинули під час проведення АТО / ООС, і водночас його відзначення – це вшануванням хоробрості і героїзму вітчизняних десантників у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність Держави.

Глибина значення їх гасла «Завжди перші», бо вони завжди там, де найважче, цілком розкрилася саме в перші дні широкомасштабного наступу країни-агресора рф, коли було скрушено підступні віроломні плани ворога щодо блискавичного загарбання нашої столиці з повітря та по землі.

Протягом важких воєнних подій останніх понад 90 тижнів участь українських десантників в бойових діях та міжнародних навчаннях продемонстрували, що Десантно-штурмові частини Збройних Сил України – це як стріла, стрімко випущена в ціль, бо вони воюють без флангів та підкріплення, агресивно, мобільно, самодостатньо, знищуючи ворога з будь-якого напрямку, основою чого є найвищий професіоналізм, безмежні мужність і рішучість та віддане служіння українському народу, готовність до останнього боротися за свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

В цей день ми схиляємо голови перед подвигом українських десантників, які віддали свої життя за мир і спокій в Україні – Вічна слава і пам’ять Героям!

Щиро бажаємо вам, вельмишановні наші Захисники, міцного здоров’я, сталевої витримки, нових перемог, а також миру та благополуччя вашим родинам! Україна пишається вами!

Слава Десантно-штурмовим військам Збройних Сил України!

Разом до Перемоги! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь