Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

ВШАНОВУЄМО ГЕРОЇЧНІ ДЕСАНТНО-ШТУРМОВІ ВІЙСЬКА ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ!

Дата: 21.11.2023 17:42
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Професійне свято високомобільних родів військ було встановлено в Україні в 1999, проте День десантно-штурмових військ відзначається з 2017 року, і ця нова назва цілком відповідає їх призначенню в умовах сучасних бойових дій. Цей день було встановлено в пам’ять десантників, які загинули під час проведення АТО / ООС, і водночас його відзначення – це вшануванням хоробрості і героїзму вітчизняних десантників у боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність Держави.

Глибина значення їх гасла «Завжди перші», бо вони завжди там, де найважче, цілком розкрилася саме в перші дні широкомасштабного наступу країни-агресора рф, коли було скрушено підступні віроломні плани ворога щодо блискавичного загарбання нашої столиці з повітря та по землі.

Протягом важких воєнних подій останніх понад 90 тижнів участь українських десантників в бойових діях та міжнародних навчаннях продемонстрували, що Десантно-штурмові частини Збройних Сил України – це як стріла, стрімко випущена в ціль, бо вони воюють без флангів та підкріплення, агресивно, мобільно, самодостатньо, знищуючи ворога з будь-якого напрямку, основою чого є найвищий професіоналізм, безмежні мужність і рішучість та віддане служіння українському народу, готовність до останнього боротися за свободу, незалежність і територіальну цілісність України.

В цей день ми схиляємо голови перед подвигом українських десантників, які віддали свої життя за мир і спокій в Україні – Вічна слава і пам’ять Героям!

Щиро бажаємо вам, вельмишановні наші Захисники, міцного здоров’я, сталевої витримки, нових перемог, а також миру та благополуччя вашим родинам! Україна пишається вами!

Слава Десантно-штурмовим військам Збройних Сил України!

Разом до Перемоги! Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь