Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

До уваги розробників документації із землеустрою та оцінки земель

Дата: 24.11.2023 12:34
Кількість переглядів: 84

‼️До уваги розробників документації із землеустрою та оцінки земель

🌍Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру нагадує, що в умовах воєнного стану, оприлюднення відомостей через Публічну кадастрову карту обмежено й у векторному вигляді не застосовується.

✅За таких умов Держгеокадастр рекомендує сертифікованим інженерам-землевпрорядникам отримувати доступ до Державного земельного кадастру Фото без описув рамках Пілотного проєкту щодо внесення до ДЗК відомостей про земельні ділянки сертифікованими інженерами-землевпорядниками.

⚠️Користувачі, які є учасниками Пілотного проєкту, можуть безперешкодно користуватись актуальними даними автоматизованої системи, а також даними, що отримані в порядку інформаційної взаємодії Державного земельного кадастру, містобудівного кадастру, кадастрів інших природних ресурсів та інших інформаційних систем.

⚠️Крім того, користувачам забезпечується можливість перегляду актуальних даних про об’єкти Державного земельного кадастру безпосередньо в автоматизованій системі без використання окремих програмних модулів, які потребують встановлення та оновлення. При цьому також зникає необхідність користуватися неофіційними інтернет-ресурсами.

‼️З переліком документів, які потрібно подати до Держгеокадастру для участі в Пілотному проєкті, можна ознайомитися за посиланням https://is.gd/fY4Kl5.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь