Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

ПАМ’ЯТАЄМО. ЄДНАЄМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО

Дата: 25.11.2023 15:06
Кількість переглядів: 28

Фото без опису

Сьогодні, в четверту суботу листопада, ми вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років – геноциду Українського народу, а також штучних голодоморів 1921 – 1922 та 1946 – 1947 років. Другий рік поспіль це вшанування відбувається в умовах повномасштабної війни, що розв’язала «братська» країна-агресор рф проти нашої держави.

Рівно 90 років тому злочинний більшовицький тоталітарний режим вчинив геноцид проти українського народу, внаслідок чого тільки в 485-ти населених пунктах на сучасній території Одеської області загинуло щонайменше 38 тисяч людей різного віку. Сьогодні ж рашистський режим московії як прямий спадкоємець сталінізму також прагне вчинити геноцид на українській землі. Їх незмінна мета протягом усіх цих років – знищення нашої ідентичності, культури, мови, а відтак – українського народу як нації. Тоді інструментом досягнення цієї нелюдської мети був голод з відбиранням усіх засобів для існування, сьогодні ж це геноцид з боку російських окупантів через масові вбивства і депортацію українців, руйнування міст та інших населених пунктів України.

Тоталітарний радянський союз замовчував і приховував Голодомор як явище. Сучасна ж путінська московія розгорнула масштабну дезінформацію та пропаганду для виправдання та схвалення своїх звірств, а також для приховування вже скоєних злочинів у світі.

Сьогодні, як ніколи, пам’ять про Голодомор-геноцид є чинником суспільної мобілізації українців і світової спільноти для протидії агресору. І головне завдання полягає у тому, щоб згуртовано усім суспільством разом з Силами оборони протистояти московським агресії, окупації, геноциду, захистити власну Державу та забезпечити нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь