Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

ПАМ’ЯТАЄМО. ЄДНАЄМОСЯ. ПЕРЕМОЖЕМО

Дата: 25.11.2023 15:06
Кількість переглядів: 23

Фото без опису

Сьогодні, в четверту суботу листопада, ми вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932 – 1933 років – геноциду Українського народу, а також штучних голодоморів 1921 – 1922 та 1946 – 1947 років. Другий рік поспіль це вшанування відбувається в умовах повномасштабної війни, що розв’язала «братська» країна-агресор рф проти нашої держави.

Рівно 90 років тому злочинний більшовицький тоталітарний режим вчинив геноцид проти українського народу, внаслідок чого тільки в 485-ти населених пунктах на сучасній території Одеської області загинуло щонайменше 38 тисяч людей різного віку. Сьогодні ж рашистський режим московії як прямий спадкоємець сталінізму також прагне вчинити геноцид на українській землі. Їх незмінна мета протягом усіх цих років – знищення нашої ідентичності, культури, мови, а відтак – українського народу як нації. Тоді інструментом досягнення цієї нелюдської мети був голод з відбиранням усіх засобів для існування, сьогодні ж це геноцид з боку російських окупантів через масові вбивства і депортацію українців, руйнування міст та інших населених пунктів України.

Тоталітарний радянський союз замовчував і приховував Голодомор як явище. Сучасна ж путінська московія розгорнула масштабну дезінформацію та пропаганду для виправдання та схвалення своїх звірств, а також для приховування вже скоєних злочинів у світі.

Сьогодні, як ніколи, пам’ять про Голодомор-геноцид є чинником суспільної мобілізації українців і світової спільноти для протидії агресору. І головне завдання полягає у тому, щоб згуртовано усім суспільством разом з Силами оборони протистояти московським агресії, окупації, геноциду, захистити власну Державу та забезпечити нашу Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь