Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Міжнародна організація праці планує розшири свою діяльність на території Одеської області

Дата: 07.12.2023 18:59
Кількість переглядів: 34

🌐Міжнародна організація праці планує розшири свою діяльність на території Одеської області

В контексті роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва Одеської області заступник голови Одеської ОВА Дмитро Радулов провів зустріч з представниками Європейського офісу Міжнародної організації праці та Управління Верховного Комісара ООН у справах біФото без описуФото без описуФото без описуженців.

Повномасштабна війна, що триває майже два роки, завдала величезних збитків українській економіці, що призвело до втрати робочих місць і ускладнень на ринку праці. Тому сьогодні гостро стоїть питання працевлаштування жителів області та внутрішньо переміщених осіб, які знайшли тут притулок, тікаючи від війни. Обласна влада постійно співпрацює з бізнесом та вживає стимулюючих заходів для створення нових робочих місць.

✅️В рамках зустрічі обговорили такі важливі питання, як підвищення рівня зайнятості та соціального захисту населення області, забезпечення гендерної рівності та недискримінації на робочих місцях, покращення умов праці, впровадження міжнародно-трудових норм та стандартів, враховуючи рух України до ЄС.

📌Спеціалісти МОП разом з представниками УВКБ ООН запропонували долучитися до імплементації стратегії регіонального розвитку та плану підтримки ринку праці Одеської області, спрямований на вирішення гуманітарних проблем, якнайшвидшого відновлення та розвитку.

◽️Окремо торкнулись теми місцевого партнерства, як одного з методів вирішення проблем ринку праці. Методика партнерства зайнятості на місцевому рівні, розроблена Міжнародною організацією праці, допомагає якісно вирішувати проблеми робочого ринку у конкретній адміністративно-територіальній одиниці. ✔️Таке партнерство у сфері зайнятості передбачає добровільне об'єднання зусиль місцевої служби зайнятості із місцевими роботодавцями, громадськими організаціями та закладами освіти задля покращення ситуації на ринку праці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь