A A A K K K
для людей із порушенням зору
Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Про реалізацію проєкту Офісу Президента України «Пліч-о-Пліч» у 2023 році

Дата: 29.12.2023 20:00
Кількість переглядів: 50

Про реалізацію проєкту Офісу Президента України «Пліч-о-Пліч» у 2023 році, розповів під час брифінгу в Одеській ОВА начальник відділу організації будівництва та відновлення управління капітального будівництва Департаменту капітального будівництва та дорожнього господарства Олександр Кочетков.

Проєкт «Пліч-о-Пліч» включає в себе відновлення деокупованих населених пунктів Херсонщини. Одещина здійснює відбудову пошкоджених об’єктів житлового фонду та соціальної інфраструктури у селах: Новодмитрівка, Благодатне та Киселівка Херсонської області.

Загальна кількість пошкоджених об’єктів, що потребують відновлення складає 270 об’єктів, з яких 14 об’єктів житлової інфраструктури відновлено власниками за власні кошти, тобто загальна кількість об’єктів для відновлення 257.

Під час обстеження складено 257 дефектних актів. За складеними дефектними актами та наявними експертними звітами орієнтовна вартість відновлення – 238,208 млн. грн, з яких сума на капітальні ремонти об’єктів соціальної інфраструктури складає 196,440 млн. грн.

На теперішній час Одеською ОВА перераховано за рахунок субвенції до Херсонської ОВА 20 млн. грн, а саме: 4,5 млн. грн на Великоолександрівську селищну раду: 15,5 млн. грн на Чорнобаївську сільську раду.

Наразі у селі Киселівка Чорнобаївської територіальної громади завершені будівельні роботи,а саме заміна покрівлі та вікон у 30 житлових будинках ( на суму 9,211 млн. грн).

В селі Благодатне Чорнобаївської територіальної громади, завершені будівельні роботи по заміні покрівлі та вікон у 17 житлових будинках ( на суму 5,596 млн. грн).

В селі Новодмитрівка Великоолександрівської територіальної громади, завершені роботи по заміні покрівлі та вікон у 13 житлових будинках ( на суму 3,608 млн. грн).

Всього відновлено 60 житлових будинків на суму 18,415 млн грн.

Процес відновлення триває і надалі.

Детально дивіться у відео

https://www.facebook.com/oda.odesa/videos/336281172653651


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь