Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Одещина стала першим регіоном в Україні, де зʼявилися супер-технологічні ліжка для лікування пацієнтів з опіковою травмою

Дата: 12.01.2024 18:40
Кількість переглядів: 15

Фото без описуЗавдяки особистому втручанню та сприянню голови Одеської ОВА Олега Кіпера, сьогодні опіковому відділенню Одеської міської клінічної лікарні №10 від благодійних фондів «УНІЛЕКС» та «Милосердя Віктор» було передано унікальне обладнання, яке вперше представлено в Україні. Йдеться про ліжка для лікування пацієнтів з опіковою травмою з флюідизованим повітрям PEARLS. Вони дозволять покращити якість надання медичної допомоги при опіковій травмі та комфортність перебування, знизити кількість ускладнень, інфікування ран та виникнення пролежнів.

Передавав обладнання заступник голови Одеської ОВА Олександр Харлов.

«Багато людей нині отримують опіки внаслідок російських обстрілів. Це не тільки військові, але й цивільні люди, діти. Не забуваємо й про фактор звичайних побутових пожеж. Нам важливо не тільки зберегти кожне життя, але й забезпечити максимально безболісне та швидке одужання наших людей та полегшити роботу лікарям. Ці ліжка та інше обладнання дуже необхідні», - заявив Олександр Харлов.

З початку повномасштабного вторгнення в Одесі, через обстріли російських терористів, кількість випадків опікових травм за останні два роки зросла у майже два з половиною рази. Опікове відділення Одеської міської клінічної лікарні №10 врятувало та продовжує рятувати сотні життів як одеситів, так і пацієнтів з області.

«Значущість посилення ресурсу комбустіологічної служби закладу є дуже важливою та актуальною. Весь колектив лікарні висловлює щиру подяку очільнику Одеської ОВА Олегу Кіперу та благодійникам за сприяння отриманню новітнього сучасного обладнання - ліжок з флюідизованим повітрям. Вони дозволять максимально уникнути ускладнення опікових поверхонь та пролежнів, а надані реанімаційні візки та каталки дозволять закладу організувати екстрену медичну допомогу на території всього закладу та забезпечити якість медичної допомоги належного рівня у відповідності до існуючих міжнародних медико-технологічних стандартів», - сказав головний лікар Одеської міської клінічної лікарні №10 Денис Себов.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь