Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Начальник Березівської районної військової адміністрації Віталій Лабуш провів робочу нараду з головами територіальних громад

Дата: 09.02.2024 14:47
Кількість переглядів: 38

 

Фото без опису що розташовані в зоні відповідальності Березіського РТЦК та СП (Березівська міська рада, Раухівська селищна рада, Курісівська, Новокальчівська, Розквітівська сільські ради). В проведенні наради взяли участь представник керівного складу Березівського РТЦК та СП, начальник Березівського РВ ГУНП в Одеській області, керівники структурних підрозділів РД(В)А. Відповідні кущові наради відбулися на базі зон відповідальності 1,2,3 відділів Березівського РТЦК та СП.

В ході проведення наради учасникам було доведено розпорядження голови (начальника) Одеської обласної державної (військової) адміністрації від 31 січня 2024 року № 79/А-2024 «Про забезпечення проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Одеської області», розпорядження голови (начальника) Березівської районної державної (військової) адміністрації від 31.01.2024р. № 18/А-2024 «Про забезпечення

проведення заходів мобілізації людських і транспортних ресурсів на території Березівського району Одеської області», додаток до розпоряджання Березівської районної державної (військової) адміністрації від 31.01.2024р. № 18/А-2024 ( лист Березівського РТЦК та СП від31.01.2024р. №712) «Розподіл між територіальними громадами Березівського району планового завдання з оповіщення, забезпечення прибуття до Березівського РТЦК та СП та його підпорядкованих відділів військовозобов’язаних для їх призову та поставки до військових частин та навчальних центрів та розподіл планового завдання з безоплатного залучення техніки та транспортних засобів для потреб військових частин сил оборони України в період з 01 по 29 лютого 2024 року», (особисто, під підпис кожного голови територіальної громади Березівського району).

Також були опрацьовані першочергові завдання органів місцевого самоврядування в період воєнного стану, забезпечення неухильного виконання всіх положень законодавства і в першу чергу тих, що стосуються оборонної та мобілізаційної роботи. Обговорено алгоритми спільних дій РД(В)А, органів місцевого самоврядування, РТЦК та СП районного відділу Національної поліції при відпрацюванні мобілізаційних заходів, роботі спільних груп оповіщення. Розглядались інші питання пов’язані з проведення мобілізаційних заходів та оборонної роботи, проведення суспільно-корисних робіт на території громад, проведення бронювання осіб відповідно до постанов КМУ № 45, № 76.

За результатами наради надано відповідні рекомендації та доручення відповідальним посадовим особам, прийняті відповідні протокольні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь