Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Італія висловила готовність брати участь у відбудові Одеської області

Дата: 10.02.2024 14:09
Кількість переглядів: 35

Фото без опису

Заступники голови Одеської ОДА Дмитро Радулов та Андрій Фігель провели зустріч із Повноважним міністром, спеціальним посланником з питань відбудови та зміцнення стійкості України паном Давіде Ла Чечіліа.

Обговорили план дій з боку італійської сторони щодо відновлення об’єктів культурної спадщини, які постраждали внаслідок російських атак, можливість надання фінансової допомоги для відбудови пошкоджених будівель та інфраструктури області. Також звернули увагу на соціально-економічний розвиток, реконструкцію ринку праці з метою створення сприятливих умов для повернення українців додому.

«Я хочу підкреслити нашу повну підтримку Україні упродовж усього необхідного часу. Україна залишається в топ-пріоритетах Італії. Ми і надалі готові надавати необхідну вам допомогу», - зазначив Пан Давіде Ла Чечіліа.

Окрім цього заступник начальника Одеської ОДА Дмитро Радулов сьогодні взяв участь у круглому столі «Патронат Італії у відбудові міста Одеса» під час якого розглядалось питання максимально швидкого відновлення зруйнованих пам'яток культури та архітектури міста.

"Щодня ворог не лише забирає життя цивільних та військових в Україні, а й намагається повністю знищити нас як націю, руйнуючи наше культурне та історичне надбання, інфраструктуру. Попри це відновлення України відбувається вже зараз. А зробити відбудову ще ефективнішою нам допомагають наші міжнародні партнери та друзі, зокрема Італія", - підкреслив у своїй промові Дмитро Радулов.

Щиро вдячні Італії за її підтримку та солідарність в цей важливий для країни час!

Разом до Перемоги


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь