Іванівська громада
Одеська область, Березівський район

Про ситуацію щодо поширення інформації про забруднення атмосферного повітря формальдегідом у м. Одеса

Дата: 23.02.2024 10:37
Кількість переглядів: 19

Про ситуацію щодо поширення інформації про забруднення атмосферного повітря формальдегідом у м. Одеса доповіла під час брифінгу в Одеській ОВА Лідія Степанова - заступниця генерального директора з дослідження фізичних та хімічних факторів ДУ "Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України".

Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб здійснює моніторінг стану забруднення атмосферного повітря у рамках визначених гігієнічних норм шляхом перевірки максимально-разових концентрацій забруднювальних речовин, в тому числі формальдегіду.

В період з 17 по 21 лютого поточного року відібрано та досліджено 28 проб атмосферного повітря в різних районах області та містах Чорноморську, Южне, Одесі. За результатами досліджень всі проби відповідають гігієнічним нормам.

Зазначаємо, що формальдегід – найпоширеніший забруднювач повітря, який використовується у промисловості для виробництва різних матеріалів. Важливо дотримуватись правил безпеки та охорони праці, а також норм та правил технологічних процесів.

Детально у відео


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь